Met zijn laatste krachten fluistert de 33-jarige iets in het oor van de verpleegster. Dan stormt ze weg om zijn laatste wens te kunnen vervullen

Al 11 jaar is de 33-jarige Raul Hinojosa uit de Texaanse stad Amarillo met zijn jeugdliefde, de 34-jarige Yvonne, samen. Ze had drie kinderen uit een vorige relatie en Raul houdt van hen als waren het zijn eigen kinderen. Nadat ze twee jaar samen waren, kregen ze een gemeenschappelijk kind.

Afbeelding: Facebook / Domingo Rodriguez

Raul had Yvonne altijd beloofd dat hij met haar zou trouwen. Raul was een perfectionist: hij wilde zijn droomvrouw een droombruiloft gunnen. Hij werkte keihard om deze droom waar te kunnen maken.

Toen hij een jaar als huisbewaarder in een appartementsgebouw in Dallas werkte, begon zijn toestand zienderogen te verslechteren. Dan volgt de schokkende diagnose: leukemie! Het gelukkige leven van het gezin werd in een klap aan diggelen geslagen.

Raul vocht drie jaar lang tegen de kanker, maar hij had geen schijn van kans. In december 2016 was de tijd aangebroken om zijn laatste wensen te uiten. Hij fluisterde de ziekenhuisverpleegster zachtjes iets in het hoor: “Ik wil trouwen! Ik wil dat ze van mij is.”

Afbeelding: Facebook / Domingo Rodriguez

Met tranen in de ogen beweegt de verpleegster hemel en aarde. Ze slaagde erin om samen met het personeel binnen de kortste keren een complete bruiloft te organiseren. De cafetaria van het ziekenhuis bakte een taart, de bloemenwinkel van het hospitaal zorgde voor de bloemen, een andere verpleegster zorgde voor een kostuum en zijn afdeling werd helemaal versierd. Toen de pastoor arriveerde, was het eindelijk zover.

Afbeelding: Facebook / Domingo Rodriguez

Na 9 jaar verloving werd dit stelletje eindelijk in de echt verbonden. Niemand in de kamer kon zijn emoties bedwingen. En er geschiedde nog een klein wonder: gedurende de tijd van de ceremonie had er geen andere patiënt op de afdeling dringende hulp nodig. Zo stonden Raul en Yvonne toch enkele minuten helemaal in het middelpunt van de belangstelling. Ze beloofden elkaar eeuwige trouw en Raul schoof de trouwring aan de vinger van zijn vrouw.

Met de dood voor ogen zag deze bruidegom zijn laatste wens toch nog vervuld. Met die wetenschap nam hij 36 uur later afscheid van het leven en zijn familie. Maar de herinnering aan hem zal voor altijd blijven voortleven. Yvonne zegt over Raul: “Als ik een slechte dag had, bracht hij me altijd aan het lachen. Hij veranderde de slechtste dag in iets goed.”

DEEL dit hartverscheurende verhaal met iedereen die je liefhebt!

Bron: Facebook / Domingo Rodriguez en Cosmopolitan

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.