Koppel gearresteerd nadat de politie in de mond van de baby keek en zag wat ze hadden gedaan

Ze sloegen en dwongen een bijtring in het mondje van hun kind en daarom werden deze ouders uit South Carolina, de 21-jarige Billy Ray Hawkins Jr. en de 19-jarige Rachael Jade Nicole Herron, gelukkig gearresteerd en van hun kind gescheiden. Het stel werd beschuldigd van zware kindermishandeling.

mond1

Op 14 augustus brachten ze hun zoon binnen bij het ziekenhuis in Greenville en beweerden dat het bijtspeeltje op een of andere manier in de mond van het kind “ontploft” was. Maar volgens de politie klopte het plaatje gewoon niet.

Alle alarmbellen gingen rinkelen toen de dokters op beide armen blauwe plekken zagen en het kind bovendien ook nog eens een gezwollen oogje bleek te hebben.

De mond van de baby was er erg aan toe. Zo erg zelfs dat er interne bloedingen werden vastgesteld. In de vuilnisemmers van het ziekenhuis werd daarop het bewuste speeltje aangetroffen. Het was in twee gebroken en er hing nog bloed aan.

mond2

Ze werden beiden gearresteerd met een borgstelling op 50.000 dollar voor de man en 25.000 voor de vrouw.

Het kind werd overgedragen aan de zorgen van het Departement Sociale Zaken. Hopelijk krijgen deze vreselijke ouders niet gauw de kans om hun kind opnieuw te kwetsen.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden!

Bron: MyFox8.com

Het laatste viral nieuws direct in je inbox

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.