Kleine jongen parkeert zijn fiets naast een stel motoren. Dan schrijft een politieagent een bon aan hem uit

Politieagent Shawn Currie is geen onbekende met de waterkant in Halifax. Hij patrouilleert er vaak om te verzekeren dat de weg wordt vrijgehouden voor de hulpdiensten. Maar al te vaak parkeren motorfietsen er in het wild waardoor de doorgang voor andere voertuigen belemmerd wordt. Het is de taak van Shawn Currie om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt, ongeacht wat de leeftijd van de bestuurder ook is.

Afbeelding: YouTube

Declan Tramley is een driejarige peuter die graag in deze buurt fietst. Zijn favoriete hobby is naar de motorfietsen kijken die langs de oever geparkeerd staan. Hij draagt zelfs een leren jack en slaat graag een praatje met de andere bikers.

In een weekend besliste Declan om zijn fietsje naast de andere motorfietsen te parkeren. Daar vond een agent het grappig om te doen alsof hij hem op de bon slingerde. Papa nam een foto van het tafereel en de politie van Halifax postte de foto vervolgens online. De foto ging meteen viraal en lokte heel wat grappige reacties uit.

Declan houdt van zijn parkeerbon en slaapt er zelfs mee. Maar hij zal zich wellicht heel anders voelen wanneer hij later zijn eerste, echte boete krijgt!

DEEL dit hilarisch verhaal met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: YouTube en Shareably

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.