Kinderen willen maar niet stoppen om deze gorilla te pesten. Dus leert hij hen een belangrijk lesje.

Dierentuinen maken al jarenlang het voorwerp uit van controverse: sommigen zien het als de ultieme omgeving voor kinderen en mensen om te leren over exotische dieren, terwijl anderen het beschouwen als een gevangenis voor dieren. Wat ook je standpunt hierover is, zullen ze altijd blijven bestaan, al zouden sommige personen gewoon niet toegelaten mogen worden om een dierentuin te betreden.

gorilla

Sommige mensen hebben blijkbaar zo weinig opvoeding genoten dat ze zich gewoon niet weten te gedragen en in een dierentuin kan dat tot verwondingen en zelfs tot de dood van de dieren leiden.

In een recente video zien we een gorilla die rustig in de zon zit om een beetje op te warmen, maar hij heeft het moeilijk om rust te vinden omdat een groep kinderen aan de andere kant van het glas zich ontzettend storend en vervelend gedraagt. Sommigen bleven maar op het glas kloppen, terwijl anderen op hun borst klopten om te zien hoe de gorilla zou reageren. Op de achtergrond horen we een kind “jij bent lelijk” roepen,

De kinderen bleven de gorilla maar uitdagen, waardoor deze zich bedreigd en ongemakkelijk begon te voelen, maar de kinderen zouden algauw hun verdiende loon krijgen. Plotseling draait de aap zich om en beukt tegen het glas. De kinderen deinsden achteruit en hielden eindelijk met hun hatelijk gedrag op.

Bekijk de geweldige reactie van de aap hieronder en vergeet deze virale video niet te DELEN met je vrienden en familie op Facebook!

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.