Het jurylid draaide om, zodra hij de stem van de zanger hoorde. Toen hij zag wie het was, barstte hij in tranen uit!

Vernon Barnard werd geboren met glaucoom, een ziekte aan de oogzenuw. Hij kon steeds minder goed zien totdat hij eindelijk zijn gezichtsvermogen verloor, en hij onderging maar liefst 16 operaties voordat hij 5 jaar oud was.

Maar ondanks zijn handicap en de tegenslag in zijn leven besloot Vernon zijn passie voor zingen te volgen door mee te doen met the Voice in Zuid-Afrika. Hij hoopte erop, dat hij misschien niet de voltallige jurylid zou laten omdraaien op hun stoelen, maar in ieder geval één jurylid.

Jurylid Bobby van Jaarsveld werd al binnen enkele seconden door Vernon’s stem tot tranen toe geroerd. In latere interviews zei hij dat er al onmiddellijk iets in Vernon’s stem was, dat zijn ziel raakte.

Vernon’s versie van het liedje “Story of My Life” van One Direction raakte de jury tot tranen toe, en dat kunnen we goed begrijpen. Slechts 20 seconden na de start van de video moeten wij erg ons best doen om niet meteen een potje mee te huilen.

In deze video zien we hoe jurylid Bobby aan het einde van het optreden op zijn knieën gaat en Vernon smeekt om hem te kiezen. Vernon koos uiteindelijk ook voor Bobby, en samen vormen ze een team voor het vervolg van de zangwedstrijd.

We wensen Vernon alle succes bij het programma en we vermoeden dat hij nog heel ver zal komen met zijn unieke stem en ongelooflijke talent! Deel deze video met je vrienden om hen de prachtige stem van Vernon te laten horen!

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.