Jongen heeft zeldzame aandoening waarbij zijn brein in zijn neus groeit en hij een levensechte Pinokkio wordt.

Amy Poole, een 22-jarige moeder, was verheugd toen ze vernam dat ze opnieuw zwanger was. Deze dame uit Maestag, Wales, had altijd al twee kinderen gewild en haar droom kwam eindelijk uit.

pinokkio

Maar na 20 weken zwangerschap kreeg ze schokkend nieuws te horen. Haar ongeboren zoon Ollie had een aandoening waardoor “onverwacht huidweefsel” op zijn neus groeide. Na verloop van tijd ontdekten de dokters ook dat de schedel van Ollie niet helemaal goed gevormd was. Hij had namelijk een opening in de bovenste helft van zijn schedel. Als gevolg daarvan werd Ollie met een opgeblazen neus geboren omdat delen daarvan in zijn neus waren gegroeid.

Ollie is een levensechte Pinokkio – maar Poole zou hem voor geen geld van de wereld willen veranderen. Ze vertelde de nationale media: “Voor mij is Ollie perfect. Hij is mijn levensechte Pinokkio en ik kon niet trotser op hem zijn.” Sommige mensen werpen hem beledigingen toe, maar daar zijn Ollie en zijn moeder ondertussen immuun voor geworden.

In 2014 onderging Ollie een operatie en hoewel hij er een beetje anders uitziet, is hij voor het overige een perfect gezonde peuter. Dat is het enige wat telt voor Poole!

DEEL dit inspirerende verhaal met je vrienden!

Het laatste viral nieuws direct in je inbox

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.