Een jaar geleden heeft de arts deze vrouw opengesneden. Als ze nu voor hem staat, kan hij het niet geloven

Toch eet ze nog steeds vier tot vijf grote maaltijden per dag, aangevuld met tal van dessertjes. Het is haar manier om met haar ongeluk om te gaan. Ze vindt alleen nog maar troost in eten. Ook haar liefdesleven lijdt eronder, want ze weeg zoveel dat ze niet meer met Rowdy naar bed kan.

Dan heeft ze er genoeg van en kiest ze voor een drastische maatregel: ze wil een maagverkleining ondergaan. Daarbij zou haar maag van de grootte van een “voetbal tot een baseball” verkleind worden. Niet alleen Amber, maar ook Rowdy vreesde de ingreep.

Afbeelding: YouTube

Maar er moest iets veranderen. Amber kan zelfs niet meer normaal in een auto zitten. Telkens als ze instapt, moet Rowdy met zijn hele lichaam de deur dicht drukken. Zo kan het niet verder. En zo maken ze een afspraak bij een specialist om de operatie te bespreken.

Afbeelding: YouTube

Als ze de eerste keer bij Dr. Nowzaradan op consultatie gaat, is de prognose ontnuchterend. Hij zegt in duidelijke bewoordingen dat Amber haar leven totaal moet omgooien en minstens 10 kg moet afvallen alvorens ook maar aan een operatie te denken. En Amber is vastberaden: ze verhuist zelfs naar Houston om in de buurt van de arts te kunnen wonen. Ze begint gezonde maatlijden te koken en probeert een paar stappen te zetten, hoewel dat aanvankelijk erg pijnlijk was. Maar haar harde werk loont. Op drie maanden tijd verliest ze bijna 8 kg en de arts stemt met de operatie in. Daarmee zou een nieuw leven beginnen voor Amber.

Afbeelding: YouTube

Vorige pagina Volgende pagina

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.