Een jaar geleden heeft de arts deze vrouw opengesneden. Als ze nu voor hem staat, kan hij het niet geloven

Op 24-jarige leeftijd had de Amerikaanse Amber Rachdi uit Troutdale, Oregon, maar dan een kilootje teveel aan haar lijf. Ze had haar hele leven teveel gegeten en woog de ongelofelijke 300 kg! Op dat ogenblik kon ze niet meer zelfstandig lopen en woonde ze samen met haar vaste vriend Rowdy bij haar ouders. Het was haar al lang duidelijk dat het zo niet verder kon, maar zowel haar ouders als Rowdy moedigen haar aan om te blijven eten.

Afbeelding: Twitter

Ze gaat alleen nog naar buiten om eten te kopen. Ze is aangewezen op een rollator. Haar vriend stoort er zich niet aan want hij valt op “mollige” vrouwen. Maar toch heeft hij een slecht geweten want hij blijft Amber steeds maar aanzetten om ongebreideld en ongezond te eten.

Haar overgewicht heeft een verpletterende invloed op haar dagelijks leven. Omdat ze zo’n diepe huidplooien heeft, moet ze zich met een lange borstel met steel wassen. Ze schrijft zich in voor het televisieprogramma “My 600lb Life” (Mijn 300 kg Leven) en probeert onder het oog van de kijkers af te vallen.

Afbeelding: YouTube

Volgende pagina

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.