“Ik deed een baby-fotoshoot met mijn baby konijntje”.

Sinds ik twee konijntjes heb, ben ik er foto’s van beginnen maken. Niet alleen zijn het schattige kameraadjes, maar ze zijn ook leuk om te fotograferen. Ik heb eigenlijk nog nooit mooie foto’s van konijnen online gezien en wilde eens iets nieuws proberen. Dus toen mijn konijn Tooni dit jaar een baby kreeg, dacht ik dat het leuk zou zijn om dit op een originele manier te vieren! Haar elke dag zien groeien, de oogjes die openen, alles was gewoon zo bijzonder! Zeker in deze harde tijden kan een beetje wolligheid zeker geen kwaad!

konijn1

konijn2

konijn3

konijn4

konijn5

konijn6

konijn7

konijn8

konijn9

Ben jij ook dol op konijnen? En heb je misschien foto’s die je met ons wil delen?

DEEL deze schattige foto’s met je vrienden op Facebook en maak hun dag goed!

Het laatste viral nieuws direct in je inbox

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.