Iedereen huilt als deze vrouw haar kind ter wereld brengt. De baby heeft namelijk DIT in zijn lijf

Maria Sandars en Chris Morisson uit Engeland wonen al vele jaren samen. De twee zijn de gelukkige ouders van twee schattige meisjes, maar om hun gezinnetje te vervolledigen willen ze nog een kind. Ze kunnen de bevalling nauwelijks afwachten, lopen kleedjes, richten de babykamer in en dopen hun toekomstige dochter alvast Frankie.

De zwangerschap verloopt probleemloos maar in de 36e week voelt ze haar baby plotseling niet meer. Bezorgt zoekt Maria haar arts op die een echo uitvoert. De dokters zijn niet meteen bezorgd en zeggen dat de baby gewoon een beetje lui is. Ze sturen Maria vervolgens weer naar huis en zeggen dat ze een beetje op haar lichaam moet letten.

Maar Maria is hoegenaamd niet gerustgesteld. Haar instinct zegt dat er iets niet klopt. Twee dagen later gaat ze terug naar de dokter. De artsen merken dan dat Frankie helemaal niet meer beweegt. Ze voelen nog een zwakke hartslag en besluiten meteen een noodkeizersnede uit te voeren. Urenlang vechten de artsen om het leven van de moeder en haar dochter.

Tot tranen toe bewogen herinnert Maria zich: “Rondom mij stonden een heleboel huilende mensen. Mijn arme baby was helemaal opgeblazen van het water.” De artsen zeiden de ouders dat er een priester in het ziekenhuis was om het laatste sacrament toe te dienen. Het leek erop dat het meisje het niet zou halen.

Haar ouders willen echter niet opgeven. Ze zijn hoopvoller dan de dokters. Na bange uren lijkt het erop dat moeder en kind het toch zullen halen. Voor Frankie was dit echt een redding op de valreep. Frankie had namelijk 15 procent minder bloed in haar lichaam dan normaal. Het klinkt ongelofelijk maar door haar aderen stroomde meer water dan bloed!

Ze krijgt verschillende bloedtransfusies en wordt alsmaar sterker. Ook haar hartslag begint zich stilaan te stabiliseren. De eerste maanden zijn een constante strijd, maar langzaam maar zeker wordt Frankie helemaal gezond.


Vandaag is Frankie een normaal en gezond meisje. Haar familie is dolblij dat ze nooit opgegeven hebben. Niet alleen Maria en Chris zijn blij met de uitbreiding van hun gezinnetje, ook de grote zussen zijn ontzettend trots op Frankie. Dit verhaal kent tegen alle verwachtingen in een goede afloop en Frankie wacht nog een grote toekomst!

Het laatste viral nieuws direct in je inbox

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.