Je hoort “You Raise Me Up” op een panfluit – het resultaat is tegelijk prachtig en griezelig

David Döring is een muzikant die gespecialiseerd is in een vrij onbekend instrument in het westen. Hij bespeelt de panfluit, en dit instrument komt oorspronkelijk uit de Andes. Vooral in landen zoals Colombia, Bolivia, Peru en Ecuador wordt het vaak gebruikt als instrument. Daar wordt het ook wel de zampoña genoemd.

David toont al jaren aan de hele wereld hoeveel talent hij heeft voor zijn instrument. In een van zijn vele filmpjes speelt hij “Amazing Grace” grace op de panfluit, en dit filmpje is al meer dan 5 miljoen keer bekeken op YouTube.

In dit filmpje speelt David nog een fantastisch nummer, namelijk “You Raise Me Up.” Het is een geweldige versie, die af en toe even griezelig is als dat het mooi is! Je hoort niet elke dag zo’n prachtig talent op de panfluit. Zoiets moois en unieks als de muziek van David kom je vrijwel nooit tegen.

Het is niet alleen de moeite waard om te luisteren naar dit talent, maar het is het ook zeker waard om dit filmpje te delen. Op deze manier kun je David laten weten dat hij zijn succes verdient!De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.