Hond springt voor een kogel om daarmee het leven van een soldaat te redden. Soldaat doet haar een wederdienst en adopteert haar

Hoewel we onze militaire veteranen eren voor hun diensten worden militaire honden wel eens over het hoofd gezien. Deze honden geven hun leven voor onze vrijheid, net zoals een soldaat dat zou doen. Maar van zodra de strijd gestreden is, worden ze vaak vergeten.

Afbeelding: YouTube

Layka, een Duitse herder, is zo’n militaire hond. Ze is ontzettend loyaal en gaat voor haar team door het vuur, zelfs als dat betekent dat ze haar eigen leven op het spel moet zetten. Dat bewees ze onlangs toen haar teamleden onder vuur kwamen te liggen. Layka ving vier kogels op om haar baasjes te beschermen. Door dit te doen konden de teamleden de vijandelijke schutter uitschakelen.

Na het gevecht werd Layka onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht, waar ze 7 uur lang geopereerd werd. Gelukkig konden ze haar leven redden, maar ze verloor wel een pootje. Tijdens haar revalidatie werd de soldaat wiens leven Layka gered had verliefd op haar en besloot om hetzelfde te doen voor haar.

Hij adopteerde Layka en beloonde haar met de liefde die ze verdiende!

DEEL dit prachtige verhaal met je vrienden!

Bron: YouTube

Het laatste viral nieuws direct in je inbox

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.