Hij ziet een angstaanjagend zwarte hemel dus drukt hij op “record”. Kijk nu goed naar de rechterkant van het scherm.

Op onze Aarde vinden vele natuurrampen plaats, gaande van tornado’s tot vulkaanuitbarstingen, orkanen en misschien zelfs aardverschuivingen. Deze laatsten zijn vaak het vernietigendst voor hele gemeenschappen omdat alles op hun pad eraan moet geloven en tot schroot herleidt.

hemel

Mensen die niet in kwetsbare zones wonen, vergeten zelfs dat ze überhaupt bestaan. Maar in realiteit gebeurt het vrijwel dagelijks en veroorzaken ze miljoenen euro’s schade. Onlangs verscheen er een video die ons eraan herinnert hoe destructief aardverschuivingen wel kunnen zijn. De video werd opgenomen in 2007 en toont ons een aardverschuiving in Japan.

De video begint net voor de actie en toont een snelweg die voor het verkeer is afgesloten zodat niemand gevaar loopt. De weg begint langzaam uit elkaar te vallen en plotseling komt hij helemaal naar beneden. Vervolgens begint ook de bergwand af te brokkelen.

In de voorbije zes jaar alleen zijn er wereldwijd 32.322 mensen omgekomen ten gevolge van aardverschuivingen, voornamelijk in Zuidoost Azië.

DEEL deze spectaculaire video met je vrienden op Facebook!

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.