Hij vindt een pasgeboren neushoorn langs de kant van de weg. Kijk wat er gebeurt als hij met zijn familie herenigd wordt!

Divan Grobler vond een pasgeboren neushoorn langs de kant van de weg. De baby was slechts enkele uren oud en ondervoed. Grobler wachtte uren tot de moeder zou terugkomen, maar dat deed ze niet. De moeder had haar zoon per ongeluk verlaten. Er was een andere baby neushoorn in de buurt en ze zag deze verkeerd als haar zoon aan, waardoor ze haar biologische baby hulpeloos in de wildernis achterliet.

neus

Gelukkig werkte Grobler voor het Aquila Rescue Center en werkte ze een 18-maanden-durend programma uit om de baby te verzorgen en voor te bereiden om hem opnieuw in het wild te zetten. Het verzorgen van een baby neushoorn verschilt niet zo erg veel dan het zorgen voor mensenbaby. Het kleine ventje moet elke twee uur met de fles gevoederd worden. En nu hij slechts enkele weken oud is wil hij vooral veel spelen – zoals je in de video wel zal zien. De baby neushoorn beukt op Grobler in, niet met agressie, maar met heel veel liefde.

Kijk hoe hij Grobler, zijn surrogaatpapa knuffelt en met hem in de modder speelt. Het reddingsteam zal de neushoorn leren te grazen zodat hij later in het wild voor zichzelf kan zorgen. Dit toont aan hoezeer mensen en dieren elkaar nodig hebben. Waarom we hier samen op de aarde geplaatst werden.

Geniet van de ontroerende vriendschap tussen Grobler en zijn baby neushoorn in de onderstaande video en DEEL dit bericht met al je vrienden op Facebook!

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.