Handig! Ze schuift een papier bedekt met borax onder de koelkast. Dat lijkt raar, totdat je de resultaten ziet.

Het is tijd om de chemicaliën even aan de kant te zetten en een doos borax te nemen (natriumtetraboraat). Is er ten slotte iets wat dit wondermiddel niet kan? Voor diegenen die van een schoon huis houden, maar chemische schoonmaakmiddelen verachten – jullie zullen dol zijn om 10 toepassingen te leren waarvoor je borax in het huis kunt gebruiken. Bereid je voor om te zeggen “Ik wou dat ik deze tips eerder kende!”, want eerlijk, wij wilden alvast wel dat we ze eerder hadden gekend.

borax1

Melissa van Clean My Space is er voor ons om alle trucjes van borax te demonstreren. Eerst en vooral kan je al beginnen met je doos borax naar de badkamer te nemen (een van de smerigste kamers in huis). Giet borax in het toilet en laat het een nachtje intrekken. ’s Ochtends schrob je een beetje en je toilet is kraaknet. Laten we naar de keuken trekken! Je kunt borax gebruiken om je gootsteen te poetsen en zelfs vastgekoekte vlekken te verwijderen. Oh, maar dat is nog niet alles … je kunt zelfs vieze insecten doden en als kers op de taart ook gebruiken als luchtverfrisser.

borax2

Wil je nog meer manieren leren om borax in het huis te gebruiken? Dat kunnen we je niet verwijten … Het is echt geweldig wat je er allemaal mee kunt doen, zonder dure schoonmaakmiddelen. Bedankt Melissa om ons deze 10 geweldige manieren om borax te gebruiken te leren!

In de onderstaande video ontdek je nog meer fantastische tips! DEEL deze nuttige tips met iedereen die je kent!

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.