Ze giet azijn in haar wasmachine. Als je ziet waarom, ga jij het voortaan ook doen

Hou je niet van verbleekte kleuren?

Bewaar de kleur van je kledij door een kopje witte azijn bij het begin van de eerste wasbeurt te voegen. Het voorkomt dat je kledij gaat verbleken!

Afbeelding: Shareably

Witter dan wit

Na verloop van tijd zal je witte was “donkerder” worden. Dat is een gevolg van zeepresten die op je witte spulletjes achterblijven. Voeg 1 tot 2 kopjes witte azijn aan je wasgoed toe en dit probleem is definitief van de baan. Als je je kledij echt witter wil maken, kan je ze ook handwassen in een oplossing van 5 kopjes water en 2 kopjes witte azijn, en vervolgens een nachtje laten weken.

Afbeelding: Shareably

Geurtjes uit sportkledij verwijderen

Als je veel sport blijft er altijd wel een zweetgeur in je kledij hangen. Voeg 1 – 2 kopjes witte azijn aan je wasgoed toe of dompel je kledij eerst in azijn alvorens het te wassen.

Afbeelding: Shareably

Vlekken verwijderen

Spuit een beetje witte azijn op je kledij en laat even intrekken. Gooi je kledij dan in de wasmachine en zie de vlekken als sneeuw voor de zon verdwijnen!

Afbeelding: Shareably

Reinig je wasmachine

Het is een goed idee om dit eens per maand te doen. Het verwijdert harde waterplekken, verkalking en zeepresten. Laat een wasmachine leeg draaien met vijf kopjes witte azijn.

Afbeelding: Shareably

Wist jij dat witte azijn zo’n krachtige reiniger en wasverzachter was? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron: Shareably

Vorige pagina

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.