Gespierde brandweerman schiet in de lach als oma hem een detail over haar huwelijksnacht vertelt.

Shawn Wiebe is misschien wel een beroemdheid op het internet maar dat liet hij nooit naar zijn hoofd stijgen. Hij is nederig gebleven en blijft zijn zo belangrijke beroep met veel overgave uitoefenen. Toen Alberta, Canada, geteisterd werd door overstromingen deed hij zijn uiterste best om zoveel mogelijk levens te redden. Mensen zaten vast in hun huizen terwijl het koude water bleef stijgen, mensen zaten vast in hun auto’s en de situatie werd snel veel erger dan verwacht.

oma1

Maar toen Wiebe op een oudere dame in nood stootte, besliste hij dat het eenvoudiger zou zijn om haar gewoon naar hogere grond te dragen. De vrouw aarzelde aanvankelijk een beetje en dacht dat hij niet sterk genoeg zou zijn om haar te tillen, maar als je deze brandweerman zo bekijkt, mag dat eigenlijk geen probleem zijn!

Terwijl Wiebe de vrouw in veiligheid bracht, schoot ze plotseling in de lach en zei: “Het is geleden van mijn huwelijksnacht dat iemand me zo nog eens gedragen heeft!”

Ook Wiebe kon zijn lach niet onderdrukken. Het moet een geweldig gevoel geweest zijn om na zo een zware dag toch even te kunnen lachen. Gelukkig was er een fotograaf die dit moment voor de eeuwigheid kon vastleggen en het is geen wonder dat deze foto razendsnel viraal ging!

DEEL deze schattige foto om brandweermannen en –vrouwen over de hele wereld te eren!

[sociallocker id=”17492″]

[/sociallocker]

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.