Door gebruik te maken van kokosolie, ben je in staat gaatjes in je tanden te herstellen en genees je loszittende tanden!

Je hebt vast wel al gehoord over de eindeloze gezondheidsvoordelen van kokosolie, maar je weet misschien nog niet dat deze olie ook uitermate voordelig is voor je mondhygiëne. Onderzoek heeft aangetoond dat kokosolie een perfect alternatief is voor de traditionele tandpasta. Mondhygiëne is extreem belangrijk voor onze algemene gezondheid, en mondinfecties kunnen leiden tot tal van andere gezondheidsproblemen, zoals een beroerte, dementie, hartaandoeningen en ademhalingsproblemen. Daarom moet je altijd voldoende zorg besteden aan je mondhygiëne.

Nieuwe studies hebben uitgewezen dat kokosolie een van de beste ingrediënten is die je kunt gebruiken om je tanden te verzorgen en zelfs beter is dan de klassieke tandpasta. Deze olie is een uitstekend antibacterieel middel omdat zijn enzymen voorkomen dat er bacteriën in je mond woekeren.

Dr. Damien Brady van het Athlone Institute of Technology zegt hierover:

“Kokosolie is een uitstekend alternatief voor de chemische additieven in tandpasta. Het heeft een betere en vooral natuurlijke weerbaarheid tegen bacteriën. Het is een essentieel ingrediënt in de strijd tegen microbiële infecties.”

Daarom stellen we je een natuurlijke tandpasta op basis van kokosolie voor:

Ingrediënten:

  • ½ kopje kokosolie
  • 2 – 3 eetlepels zuiveringszout
  • 15 – 30 druppeltjes citroenolie of muntolie

Instructies:

Meng alle ingrediënten en gebruik het als tandpasta. Ook “olie trekken” is een uitstekende manier om je tanden te verzorgen. Spoel je mond met een eetlepel kokosolie op een lege maag en spuug het daarna terug uit. Op die manier blijven je tanden zuiver, gezond en wit.

DEEL deze tip met iedereen die je kent!

Bron en afbeelding: www.healthyfoodhouse.com

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.