Geblinddoekte kinderen gaan op zoek naar hun eigen moeder. Een experiment dat je hart laat smelten!

Het is algemeen bekend dat de band tussen moeder en kind iets speciaals is. Natuurlijk moeten we ook de band tussen vader en kind niet onderschatten, maar zo net na moederdag, willen we u deze ontroerende video niet onthouden. Dit benadrukt maar weer eens hoe mooi het moederschap eigenlijk is. In de video is een experiment, uitgevoerd door sieradenmerk Pandora, te zien waarin zes kinderen in de leeftijd van drie tot negen jaar geblinddoekt hun moeder moesten zien te vinden. Door middel van dit experiment wilde Pandora de sterke connectie tussen moeder en kind laten zien. Het leverde hartverwarmende beelden op.

De kinderen hadden de opdracht hun moeder te vinden tussen zes andere vrouwen. Omdat ze geblinddoekt waren, moesten ze extra goed voelen en luisteren. Het resultaat geven we vast prijs; alle kinderen zijn op eigen kracht weer bij hun moeder terecht gekomen. De manier waarop de kinderen het voor elkaar kregen was zeer ontroeren. Een woordvoerder van Pandora vertelde aan de BritseMetro, dat er tijdens het experiment over enkele wangen wel wat tranen van angst en liefde vloeiden.

moeder-en-dochter

Het experiment barst van de liefde en tederheid, dat valt niet te ontkennen. “Alle vrouwen zijn uniek in persoonlijkheid, hart en vorm. Evenals de schitterende band en de kostbare liefde die we hebben kunnen zien op deze dag.” Zorg dat de tissue box klaarstaat, want wij hebben het niet droog kunnen houden!

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.