Wat de gasten het 6-jarige meisje aandoen, is schandalig. De man aan het einde is de ergste van allemaal

Onze samenleving wordt alsmaar egocentrischer en wie in een grote stad leeft, heeft soms het gevoel door egoïsten omringd te zijn. In de hectiek en de chaos van de drukke stad lijkt iedereen oogkleppen op te hebben en beschouwen we onze medemens vaak als vervelende obstakels. Het is helaas geen geheim dat mensen die hulp nodig hebben daarbij vaak over het hoofd worden gezien. Maar hoe vertaalt dit ellebogenwerk zich wanneer we plotseling met een verloren gelopen kind geconfronteerd worden? Dat ontdekken we in de onderstaande video …

Dit sociale experiment komt tot een onthutsende vaststelling. De netjes geklede Anna wordt geholpen, terwijl de arme, een beetje armtierig uitziende Anna straal genegeerd wordt. Deze video is weliswaar “gespeeld”, maar de reacties zijn levensecht en laten een verpletterende indruk na op het meisje. Zelfs in die mate dat ze begint te huilen en de opnames stilgelegd moeten worden. UNICEF wil met deze video de harde realiteit van miljoenen kinderen aan de kaak stellen.

Wordt het niet tijd dat we onze oogkleppen afnemen? Daarvoor hebben we niet veel nodig: een troostend woord, een vriendelijk blik en een helpende hand kunnen een wereld van verschil betekenen.

DEEL deze levensbelangrijke boodschap met je vrienden op Facebook!

Bron en afbeelding: YouTube

Het laatste viral nieuws direct in je inbox

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.