Een vrouw ziet een ongelofelijk tafereel in McDonald’s en post het op Facebook!

Laat iemand nog maar eens zeggen dat er geen helden meer bestaan: Wat deze medewerker van McDonald’s doet, gaat recht door het hart. En los door het midden!

Eigenlijk wilde Destiny Carreno uit Chicago alleen maar even een snel hap bij McDonald’s eten. Maar als ze in de rij aan het wachten is ziet ze hoe een man in een rolstoel zich richting kassa begeeft. Eerst wist niemand wat hij wilde, want hij sprak erg onduidelijk. Maar toen wees hij naar een bordje op zijn schoot: HELP ME ALSJEBLIEFT! Een medewerker reageerde onmiddellijk en ontfermde zich over de man.

mcdo1

De werknemer (Kenny, meer dan zijn voornaam weten we niet) bestelde een menu voor de man en ging met hem aan tafel zitten. Maar dat was nog maar het begin: Kenny nam rustig de tijd om het eten in kleine hapjes te verdelen en hielp de man met eten. Rustig en met veel geduld. En dan te weten dat hij zo zijn baan op het spel zette, want het arbeidsreglement van McDonald’s laat geen persoonlijke ontmoetingen met klanten toe. Maar daar trok hij zich lekker niets van aan!

mcdo2

Daarna plaatste Destiny de bovenstaande foto’s op Facebook. Wat ze erbij schreef, kruipt onder de huid:

“Wat ik vandaag ziet, deed de tranen in mijn ogen springen. Blijkbaar is medeleven toch nog niet helemaal uit de mode! … Om eerlijk te zijn: eerst dacht ik dat niemand hem zou helpen. Maar dan gebeurde dit: Deze leuke kassier liet zijn post achter en hielp de man. En niet alleen met bestellen en opdienen. NEE! Hij sneed zijn eten in kleine stukjes en begon hem eten te geven! Op dat moment had ik echt tranen in mijn ogen en mijn hart ging hevig tekeer. Zoveel hulpvaardigheid zie je tegenwoordig nog maar zelden. Waanzin!”

Het voelt echt goed om een verhaal als dit te zien en te lezen. Het bewijst dat er nog altijd mensen met het hart op de juiste plaats rondlopen.

DEEL dit geweldige gebaar met je vrienden op Facebook!

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.