Een schattig babyvosje knuffelt met een teddybeer. 15 dagen later zien ze zijn vacht …

Naarmate de tijd voorbijgaat, beseffen we niet altijd hoe snel onze kleintjes opgroeien – of het nu gaaf om menselijke kinderen of om geadopteerde huisdieren. Ik adopteerde twee katjes toen ze 3 en 4 maanden oud waren en ze waren zo klein toen! Nu zijn ze volgroeid, maar de tijd is zo snel voorbijgevlogen dat ik me zelfs niet kan herinneren hoe ze zo groot zijn geworden!

teddy

Gelukkig zijn er sommige mensen die dit voorzien hadden en opnamen hoe hun baby’s opgroeiden, zoals de mensen van de Wildlife Aid Foundation. Vijf weken geleden filmden ze hoe een baby vosjes opgroeide – en je kunt de transformatie zelf bekijken!

De piepkleine pasgeborene kan aanvankelijk nauwelijks zelfstandig bewegen en schuifelt blindelings over de vloer. In vergelijking met het baby vosje lijkt de teddybeer wel gigantisch!

Maar let na verloop van tijd op – want plotseling lijkt de teddybeer helemaal niet meer zo groot en de baby lijkt meer en meer op de volwassen vossen die we kennen. Zelfs na 15 dagen verandert de kleur van zijn vacht al!

We hebben dit prachtige baby vosje misschien alleen tijdens de eerste 15 dagen van zijn leven gezien, maar door te doneren kunnen er nog veel meer als hem gered worden!

Als je ervan genoten hebt hoe deze baby vos opgroeit DEEL deze video dan met al je vrienden!

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.