Een man zit 2 uur in een lunchroom en bestelt niets. Dan staat hij op en doet het ondenkbare…

Het zijn rare tijden en vaak lijkt het erop dat we alleen maar onze familie hebben om echt op te rekenen. Wat er ook gebeurt, onze familie is er om ons door dik en dun te steunen en op te beuren wanneer we dat het meeste nodig hebben. Als we onze familie verliezen, laat dat een diepe leegte achter. Toen een vreemde in Utah zijn familie verloor, raakte hij ook de zin van het leven kwijt.

resto

Een vrouw die in een Denny’s restaurant werkt, deelde haar ervaring met een complete onbekende. De Facebookpost werd ondertussen al meer dan 67.000 keer gedeeld en leuk gevonden door 192.000 mensen.

Toen ze de man begroette, vroeg hij om aan een tafel te mogen zitten die bediend werd door een alleenstaande moeder. Vreemd. Maar de collega van de dame genaamd Crystal willigde zijn verzoek in en gaf hem een lege tafel.

Gedurende 2 uur lang zat de man daar en at niets. Hij keek gewoon naar de gezinnen rond hem.

Toen de families klaar waren met eten, stond hij op en deed het ondenkbare …

“Vandaag ontmoette ik een engel. Je kwam binnen in Denny’s in Utah. Je vroeg me: “Kan ik een serveerster krijgen die alleenstaande moeder is?” Ik vond dit echt bizar, maar ik plaatste je in de zone van Crystal. Je zat daar gedurende 2 uur gewoon naar de mensen te kijken.”

“7 gezinnen kwamen binnen om te eten en je betaalde elk van hun rekeningen, meer dan 1.000 dollar. Je betaalde voor mensen die je van haar noch pluim kende.”

“Ik vroeg: “Waarom doe je dat?” Je zei gewoon: “Familie is alles. Ik heb de mijne verloren.” Toen ik in je ogen keek, moest ik huilen (dat is waarom ik zo snel wegwandelde). Toen ik in de achterkeuken stond, barstte ik in tranen uit omwille van de pijn die ik in je ogen had gezien. Ik wil je gewoon laten weten dat de dame die je bediende, Crystal, in een opvangcentrum woonde met haar zoon totdat ze genoeg geld had om een eigen plek te kunnen veroorloven.”

“Jouw rekening was 21,34 dollar en je liet een fooi achter van 1.500 dollar. Dankzij jou kan ze volgende week naar een eigen appartement verhuizen. Dankzij jou konden 7 gezinnen gratis eten. Crystal vertelde me dat ze de avond voordien had zitten bidden voor een wonder en dan stuurde God jou.”

“Je vertrok voor we ook maar dank je konden zeggen. Ik hoop dat je dit leest want je bent een geweldige persoon die onze harten heeft gestolen. Bedankt!”

DEEL dit ongelofelijke verhaal met je vrienden op Facebook!

Het laatste viral nieuws direct in je inbox

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.