Een bejaarde man is diep beschaamd in een winkel, want hij heeft een klein ongelukje gehad. Maar deze vrouw heeft de beste reactie.

Lisa Lemming Jackson uit Georgia in de VSA stoot tijdens het winkelen tussen de rekken op een oudere man die haar hulpeloos aankijkt. Wat er dan gebeurde, vertelt ze op haar Facebookpagina:

ongelukje1

“Ik heb bijna twee uur met een oudere man in een supermarkt doorgebracht. Het begon allemaal toen ik hem eenvoudig toelachte en in de ogen keek. Hij zag eruit alsof hij iets nodig had. Dus hield ik even halt en vroeg ik of ik met iets kon helpen. De tranen liepen in zijn ogen en hij zei: “Ik heb darmkanker en ik heb een ongelukje gehad … Als ik mijn winkelwagentje achterlaat, zal iedereen het merken … Wat moet ik doen?” Ik kreeg een krop in de keel toen ik hem zo zag staan. Maar dan gaven enkele personeelsleden ons vochtige doekjes en leidden ons naar de toiletten voor het personeel. Bovendien gaven ze hem ook een andere broek om aan te trekken. Hij huilde en verontschuldigde zich de hele tijd. Dan zei de oude man, die Elmer heet, dat hij terug naar zijn vrouw thuis moest. Toen we aan de kassa aankwamen, had iemand al zijn boodschappen al ingepakt en betaald. Van dankbaarheid brak hij opnieuw in tranen uit. Elmer vertelde me nog dat hij als soldaat in de oorlog gevochten had, maar tot op vandaag had hij altijd gedacht dat zijn land hem vergeten was. Nu waren we beiden aan het huilen en ik vertelde hem over mijn bezorgdheden en angsten … Hij gaf me wijze raad en overtuigde me ervan dat er nog altijd mensen zijn die voor elkaar zorgen. Dat is vandaag nog maar eens bewezen. Bedankt Elmer en bedankt lieve werknemers van de supermarkt!”

Wat een mooi voorbeeld dat kleine gebaren het verschil maken!

DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden op Facebook!

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.