Een 99-jarige vrouw uit Florida werd in het midden van de nacht wakker om een wild dier op haar borst te vinden.

Iedereen die een hond of een kat heeft, kent het plezier om tegen die donzige vacht aan te kruipen. Soms zijn we zelfs een beetje bezorgd als ze niet bij ons willen slapen. Uiteraard verwachten we dat. Maar voor een vrouw uit het zuiden van Florida was het een complete nachtmerrie toen ze in het holst van de nacht wakker werd met een donzig wezentje op zich.

wild dier

Carlos Aguaras wist meteen dat er iets mis was toen de telefoon om twee uur in de nacht rinkelde. Aan de andere kant van de lijn had hij zijn 99 jaar oude schoonmoeder. Ze was overstuur en stamelde iets over een harige creatuur die bij haar in bed was gekropen. Ze had echter geen huisdieren.

Aguaras deed wat een goede schoonzoon doet en repte zich naar haar huis. Uiteindelijk trof hij op zolder een vreemd dier aan.

Een vriend van de familie kwam even later ook aan om het dier te helpen vangen. Het bleek te gaan om een Kinkajou, een dier dat voornamelijk in het Zuid-Amerikaanse regenwoud leeft. Het dier werd uiteindelijk overgeleverd aan de plaatselijke dierenbescherming die inderdaad bevestigden dat het om een Kinkajou ging. De dierenarts schatte dat de kat wellicht van een buur moest zijn omdat “geen enkele niet-gedomesticeerde kat zo tegen mensen aanknuffelt.”

Kort nadat het nieuws verspreid raakte, maakte de eigenaar zich bekend. Ray Fernandez verklaarde dat het diertje dat Banana noemde al een week zoek was.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden op Facebook!

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.