Duitse herder redt zijn menselijke metgezel enkele ogenblikken voor de Italiaanse aardbeving toesloeg.

In Italië vernielde een aardbeving van 6,2 op de schaal van Richter verschillende historische steden en dorpen. Maar te midden van de chaos flakkert er hier en daar toch nog een sprankeltje hoop op. Volgens de Italiaanse media leefden Anna, 24, en Rudy samen in Amatrice. Die avond begon Rudy zich vreemd te gedragen en was de hele tijd geagiteerd. Anna begreep er niets van en rond 2 uur in de ochtend liep Rudy al blaffend en in paniek rond het huis.

aardbeving

“Rudy was al de hele avond zenuwachtig geweest. Ik begreep er niets van. Ik dacht dat hij iets gezien had, een kat of zo. Dan om twee uur in de ochtend begon hij als een wildeman te blaffen in en rond het huis. Rudy is altijd zo rustig …”

Rudy hield maar niet op met blaffen en beet zelfs in het shirt van zijn baasje. Uiteindelijk liet Anna zich uit het huis trekken.

“Ik begreep niet waarom maar Rudy begon aan mijn shirt te trekken. Hij hield maar niet op. Dus besliste ik om me door hem te laten leiden. Toen, enkele ogenblikken later, barstte de hel los.”

Anna verloor zelf vrienden en familie door de aardbeving, maar haar eigen leven dankt ze aan haar trouwe viervoeter.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden op Facebook!

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.