Deze vrouw schildert haar trappen zo, dat ze eruitzien als boekenkaften. Lieve hemel, dit is zo leuk!

Men moet echt geen boekenwurm zijn om deze buitengewone trappen mooi te vinden. Philippa Branham is begeesterd door doe-het-zelf projecten en kwam op het idee om haar trappen in een nieuw kleedje te steken. Ze schilderde de trappen in de ruggen van boeken. Je moet er maar opkomen!

Philippa trok vorig jaar met haar gezin in haar eerste eigen huis in Engeland in. Ze kon voor de eerste keer in haar leven bepalen hoe haar huis ingericht en gedecoreerd zou worden. Uiteraard wilde ze haar huis een persoonlijke noot geven. Dan kwam ze op een geniaal idee: ze zou haar trappen in de boekenkaften van haar lievelingsboeken schilderen.

Er was echter geen kant-en-klare handleiding voor dit project. Maar dat zou Philippa er niet van weerhouden om haar idee waar te maken. In totaal schilderde ze 13 treden in boekenkaften.

Veiligheid was voor Philippa erg belangrijk, maar het project mocht evenmin te duur worden. Eerst mengde ze de verf met speelzand voor kinderen zodat de trappen niet te glad zouden worden.

Ze zorgde bovendien voor een antisliplaagje. Nadat ze haar favoriete boeken geschilderd had, bracht ze ook nog een waterdichte lak aan.

Sommige van de boeken die ze wilde schilderen, had ze zelf niet meer in haar bezit. Daarom trok ze naar de bibliotheek om er foto’s van te maken.

Het moeilijkste waren de titels van de boeken vertelt Philippa. Maar tegelijk was dit ook het meest bevredigende onderdeel van het project, want het betekende immers de laatste afwerking.

Philippa had voor dit project 35 uur nodig, die ze uitspreidde over 6 weken. Ze werkte dit project zo goed als alleen af. Maar het resultaat mag zeker gezien worden! Iets voor jou? Laat het ons weten in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Buzzfeed en Facebook

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.