Deze man hoorde een gek geluid onder de nieuwe weg. Hij vond iets verschrikkelijks onder de stenen.

De video van de reddingsactie hieronder is al miljoenen keren bekeken. Het is dan ook echt een hele uitzonderlijke situatie. Het gebeurde niet lang geleden in Rusland en het verhaal is sinds het op internet verscheen heel de wereld over gegaan.

straatstenen

Vadim Rustam liep op een dag over straat. De weg waar hij liep was net nieuw en hij was erg tevreden met deze verbetering in zijn stad. Maar toen hoorde hij ineens een raar geluid van onder de stenen vandaan komen. Eerst had hij niet door waar het geluid vandaan kwam. Het leek op geblaf dus Vadim luisterde heel goed en realiseerde zich tot zijn schrik dat het onder de straatstenen vandaan kwam. Hij belde meteen de politie maar die dachten dat hij gek was. Omdat hij snel doorhad dat hij vanuit die hoek geen hulp kon verwachten begon hij zelf de stenen uit het wegdek te verwijderen.

Een buurvrouw die het zag kwam naar buiten en maakte onderstaande video van deze uitzonderlijke reddingsactie. Gelukkig heeft Vadim de hond op tijd kunnen redden van een vreselijk lot.


De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.