De vader van een bruid leert ons allen wat familie betekent en schokt daarmee de schoonvader tijdens de trouwdag

“Het is niet omdat je huwelijk niet werkte, dat je niet prachtig kunt scheiden.” Dat is iets wat mijn schoonmoeder altijd zei toen ik na enkele jaren van haar zoon scheidde. Het hield me door de jaren overeind. Deze mooie foto’s van de bruiloft van Brittany Peck dragen dezelfde boodschap uit en dat is meteen ook de reden waarom ze viraal gaan. De fotografe Delia Blackburn had een vermoeden dat er iets ongewoons stond te gebeuren.

bruiloft1

Ze beschrijft wat er gebeurde toen de vader van de bruid, Todd Bachman, haar benaderde. “Hij zei, ‘Ik ga iets speciaal doen. Zie dat je klaar bent.” Voor Bachman naar zijn dochter wandelde, draaide hij zich om en keek naar de stiefvader van zijn dochter in het publiek.

De stiefvader van Brittany getuigt wat er vervolgens gebeurde:

“Hij kwam naar me toe, greep me bij de hand en zei: ‘Hey, je hebt hier even hard voor gewerkt als mij.’ Hij zei: ‘Jij verdient dit evenveel als mij. Je gaat helpen om ONZE dochter naar het altaar te begeleiden.’ Op dat moment wist ik niet wat er aan de hand was.” – Todd Cendrosky, stiefvader van Brittany Peck.

bruiloft2

“Mijn knieën verslapten en alles – Ik kon in mijn leven niets beter gewenst hebben. Dit was HET belangrijkste moment in mijn leven.” – de stiefvader van Brittany.

bruiloft3

Todd Bachmann legt zijn last-minute beslissing zo uit:

“Het was niet altijd rozengeur en maneschijn … Er is geen betere manier om iemand te bedanken dan om mijn – ONZE dochter – samen naar het altaar te begeleiden.”

bruiloft4

DEEL dit mooie moment met iedereen die je liefhebt!


Bron: UpWorthy en foto’s van Delia D. Blackburn

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.