De rolstoel is al vele jaren onveranderd. Wat hij daarom uitvond? Dit verandert levens! Wauw!

We leven in een tijdperk waarin er vrijwel dagelijks op technologisch en wetenschappelijk gebied nieuwe doorbraken worden geboekt. Wetenschappers, ingenieurs en zelfs hobbyisten creëren uitvindingen en vernieuwende technologische snufjes die ons leven aangenamer moeten maken. Zo is er een bedrijf dat onlangs op de proppen kwam met een baanbrekend idee om het leven van rolstoelgebruikers te vergemakkelijken.

rolstoel

Een bedrijf uit Otaki, Nieuw-Zeeland, genaamd Ogo Technologies bedacht iets voor mensen die het moeilijk hebben om zich van de ene naar de andere plaats te begeven. Ze hebben een revolutionaire rolstoel “Ogo” ontwikkeld.

Bekijk de onderstaande video om te ontdekken hoe intuïtief deze rolstoel zich door zijn omgeving beweegt. Dit filmpje werd al miljoenen keren bekeken op YouTube en nadat jij het gezien hebt, zal je dit sterk staaltje technologie eveneens met de buitenwereld willen delen.

De rolstoel werkt helemaal handenvrij en kan bestuurd worden door simpelweg in een bepaalde richting te leunen. Maar dat is nog niet alles … Deze rolstoel is bovendien geschikt voor alle ondergronden en terreinen en geen enkel obstakel is teveel.

Wat vind jij van de “Ogo”?

Laat het ons weten en DEEL deze video met je vrienden op Facebook!

Het laatste viral nieuws direct in je inbox

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.