De rijke man zoekt zijn geliefde hond in het slachthuis. Wat hij daar ziet, zal hem uiteindelijk al zijn geld kosten.

Wang Yan is een jonge man uit de stad Gelong in China. Op enkele jaren tijd heeft hij in florerende staalindustrie van zijn een land een groot kapitaal vergaard. Ondertussen heeft hij echter bijna al zijn geld aan een goed doel uitgegeven: Wang Yan helpt straathonden.

rijke man1

Dit wonderbaarlijke verhaal heeft echter een droevig begin: in 2012 raakte hij zijn geliefde hond kwijt. Hij probeerde alles, maar kom hem niet terugvinden. Hij zocht zelfs dag en nacht in de beruchte slachthuizen – maar allemaal tevergeefs.

rijke man2

Maar wat hij op deze vreselijke plaatsen onder ogen kreeg, veranderde zijn leven voorgoed. Hij besluit dat er veel te veel onschuldige dieren gewoon om hun vlees gedood worden en koopt een heel slachthuis op. Hij laat het helemaal ombouwen tot een asiel voor straathonden en redt zo in een klap 2000 honden.

rijke man3

Yan voorziet alle dieren die hij zo gered heeft van voeding, een warm onderkomen en medicijnen. Zijn doel is om voor al deze dieren een nieuwe thuis te vinden. Zijn onderneming is een geweldig succes: van al de honden die hij redde, blijven er uiteindelijk nog slechts 215 over. Maar dit is ook een heel dure onderneming: zijn hele vermogen is ondertussen bijna helemaal opgebruikt.

rijke man4

Nu moet hij zelf om schenkingen vragen om zijn asiel draaiende te houden. Hij neemt echter geen geld aan, zij het alleen spullen die de honden kunnen gebruiken en nodig hebben zoals eten en medicijnen.

rijke man5

Wat een onbaatzuchtige en geweldige persoon! Hij heeft zijn vermogen opgegeven om straathonden te redden!

DEEL deze bijzondere man met je vrienden op Facebook!

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.