De moeder verstopt een camera en ziet wat de babysitter haar 4-jarige aandoet. De nachtmerrie van elke ouder!

Tiffany Fields uit de Amerikaanse staat Kentucky is de moeder van de vierjarige Luke. De jongen heeft het syndroom van Down, lijdt bovendien aan een hartziekte en epilepsie, en heeft daarom de klok rond intensieve verzorging nodig. Sinds juni van dit jaar zorgt Lillian White elke vrijdag als babysitter voor het kind. De moeder merkt echter een merkwaardige verandering in het gedrag van haar zoon. Om de reden te achterhalen, installeert ze een verborgen camera in het huis. Als ze de opnames ziet, overtreft de realiteit haar ergste nachtmerries.

down1

De bewakingsbeelden tonen hoe de jongen zwaar mishandeld wordt. Men ziet hoe de babysitter de jongen aan zijn benen door de woonkamer sleurt, terwijl ze schreeuwt: “Jij kleine schijter, we doen het nu op mijn manier!” Dan gaat ze op het gezicht van de jongen zitten en begint winden te laten. Tiffany is totaal sprakeloos als ze ziet dat haar zoon in haar eigen huis zo mishandeld wordt.

down2

De babysitter zal zich nu voor het gerecht moeten verantwoorden. De enige troost voor Tiffany is dat er eindelijk een einde aan deze hel is gekomen.

Hopelijk krijgt Lillian White de gepaste straf voor wat ze dit weerloos kind aandeed. DEEL dit bericht om bewustwording te verspreiden over kindermishandeling!


    Bron: YouTube

    De laatste verhalen direct in je inbox?

    Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.