De bruid geeft haar vader een knuffel. Dan staat er opeens een man achter haar en kan ze haar tranen niet langer bedwingen

In Amerika komt het nog wel eens voor dat één of beide ouders van een kind uitgezonden zijn met het leger. In Nederland komt dat veel minder voor , maar het leger van Amerika is zeer groot dus dan komen dat soort dingen vaker voor.

Het kan ook zo zijn dat een ander familielid uitgezonden is. De kans is groot dat dat familielid dan de speciale momenten van zijn geliefden mist. Zoals een bruiloft bijvoorbeeld, dit zou ook het geval zijn voor Hannah, wiens bruiloft aanstaande was. Haar broer was namelijk uitgezonden en moest haar bruiloft helaas missen.

De zus van Hannah, Lealah, stook er echter een stokje voor dat hun broer niet erbij kon zijn. Ze zorgde ervoor dat hun uitgezonden broer bij de bruiloft kon zijn en hield het geheim zodat ze Hannah ermee kon verrassen.

In de onderstaande video zie je dat Hannah haar vader een knuffel geeft. Ze merkt niet op dat een man in uniform achter haar is komen staan. Als ze zich omdraait is schrikt ze even maar ze ziet al gelijk wie het is.

Wat een bijzonder moment! Kijk het zelf in de onderstaande video en deel de video met je vrienden en familie op Facebook als je het ook een bijzonder moment vindt!

Bron en afbeelding: YouTube

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.