De baas vertelt de zwangere bediende wat hij met haar loon heeft gedaan. Mijn mond viel open van verbazing.

In de populaire tv-show The Profit geeft de miljonair Marcus Lemonis zijn eigen geld uit om kleine, falende bedrijven te ondersteunen. Lemonis weet dat als je je werknemers eerlijk en aardig behandelt, ze dan meer om hun baan geven – wat dan weer tot een betere productiviteit leidt.

loon

Amerika doet het erg slecht als het over zwangerschapsverlof aankomt. Het komt zelfs helemaal laatste in de rij van de zogenaamd ontwikkelde landen. Lemonis ontmoette een vrouw die op het punt stond om op zwangerschapsverlof te gaan, maar het moeilijk had om haar gezin te eten te geven.

Tami Forbes is winkelmanager bij Key West Key Lime Pie Company. Ondanks het feit dat ze alles van de inventaris tot marketing beheert, wordt ze slechts 300 dollar per week betaald. Ze had thuis een 8-jarige tweeling en was zwanger van een derde baby. Ze werkte niet alleen 9 uur per dag, maar had ook nog eens een baantje als barvrouw om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen.

“Ik heb wat hulp nodig voor je gaat. Ik moet wat zaken gedaan krijgen en jij zult onze leider hier zijn” zegt Lemonis haar in de onderstaande clip. “Om je een beetje te motiveren, wilde ik je wat geld geven.”

Lemonis biedt de vrouw een vooruitbetaling van zes maanden loon aan, waarop Tami in tranen uitbarst. Maar er wacht haar nog een grotere verrassing …

DEEL deze hartverwarmende video met je vrienden op Facebook!

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.