De bedoeling was een eenvoudige knipbeurt bij de kapper, maar het resulteerde in een nachtmerrie van meer dan 10 jaar

Toen een man uit Milwaukee, Wisconsin, 12 jaar geleden een routinebezoekje aan de kapper bracht, kon hij niet vermoeden dat dit zijn leven voorgoed zou veranderen. Keith Crowell heeft nu een vreselijke huidaandoening en zijn medische verzekering weigert de procedure te betalen om de overtollige huid op zijn nek te laten verwijderen.

Afbeelding: AWM.com

Na dit bezoek aan de kapper kreeg hij twee keloïde littekens ter grootte van twee telefoons langs elke kant van zijn nek. Het gebeurde toen hij gesneden werd tijdens een hete scheerbeurt.

Omdat de kapper hem per ongeluk had gesneden, begon er zich littekenweefsel in zijn nek te ontwikkelen. Meer en meer huid begon zich op te stapelen en het litteken ziet er nu uit als een grote tumor rond zijn hals.

De laatste tien jaar werd hij gedwongen om zo te leven om de eenvoudige reden dat zijn verzekeringsmaatschappij voor de ingreep weigert te betalen. In die tijd werden er wel twee operaties uitgevoerd waarbij 20 kg huid verwijderd werd, maar het litteken bleef groeien. Erger nog, er werd nog meer weefsel gevormd en opgehoopt.

Ondertussen richtte hij een fundraisingpagina op om toch de nodige fondsen in te zamelen. “Er is een gespecialiseerde chirurg in New York die zegt dat hij mij 96% zeker van mijn probleem kan verhelpen”, zei Crowell.

De verzekering weigert tussenkomst omdat het een cosmetische ingreep zou zijn. “Het is niet esthetisch. Dit beïnvloedt mijn leven”, zegt de man daarover. Het weefsel zorgt voor groot ongemak en slaapproblemen. Bovendien heeft hij moeilijkheden om te eten en te drinken. Omdat de tumor ook over zijn oren groeien, heeft hij tevens gehoorproblemen.

Vind jij dat zijn verzekering deze procedure zou moeten betalen?

Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Bron: AWM.com

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.