Baby heeft zoveel haar, dat vreemden denken dat het een pruik is

Dit schattige acht maanden oud meisje heeft zoveel haar dat mensen denken dat het een pruik is. Moeder Philippa Rabbitts uit Chelmsford in Essex zegt dat de mensen de hoofden draaien waar ze ook gaan. De 27-jarige moeder zegt dat ze minstens vijf keer wordt aangesproken als ze met haar dochter naar buiten gaat, en de voorbijgangers telkens moet overtuigen dat het wel degelijk echt haar is.

“De mensen denken zelfs dat ze een pop is als ze haar zien. Ze vragen me altijd of ze een pruik draagt. Ongeacht waar ik ga, word ik minstens vijf keer staande gehouden omwille van haar haren. Iedereens eerste reactie is: ‘OMG, is dit echt?”, zegt een trotse moeder.

Bella staat al vanaf haar geboorte in het middelpunt van de belangstelling. De vroedvrouwen verzamelden zich rond haar om naar de “harigste baby” te kijken die ze ooit hadden gezien.

Bella is ook erg klein. Ze weegt nu bijna 5 kg – en daardoor ziet ze er nog meer als een poppetje uit. “Ze is altijd al zo klein geweest en we grappen er soms over dat het enige wat bij haar groeit haar haren zijn. Los van haar omvang is ze perfect gezond, maar we laten wel genetische tests uitvoeren om te achterhalen waarom ze zo klein is.”

Gelukkig voor Philippa en haar echtgenoot Matthew houdt Bella ervan als haar haartjes gekamd worden. “We moeten haar haren zelfs al opsteken om te vermijden dat het in haar oogjes hangt”, zei Philippa nog.

Heb jij ooit al eens een baby met zo’n lange haren gezien? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Daily Mail UK

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.