Auto-ongeluk vernietigt het gezicht van het meisje. 11 jaar later herkent haar dokter haar nog maar amper

We leven van dag tot dag, niet wetende wat er het volgende uur staat te gebeuren. We denken er soms intensief over na, maar soms gebeuren er gewoon ongelukken. En soms zijn die ongelukken verwoestend en dodelijk. We vertrouwen op verpleegkundigen en artsen om onze levens te redden. Ze weten precies hoe ze moeten handelen. Dokter Ronald Morton wist dat er niet veel tijd restte om de 8-jarige Makenzie Wilgus te redden toen een auto-ongeluk de onderste helft van haar gezicht afrukte.

reunie

Bron: KLTV

De verwonding was zo ernstig dat zelfs de kaakbeenderen bloot lagen. Dr. Morton moest 4 uur lang opereren in de hoop haar terug enigszins een leven te kunnen schenken. Sinds de bloedstollende operatie 11 jaar geleden had hij zijn patiënte niet meer gezien. Tot nu … Hij wist niet of ze nu helemaal genezen was of nog altijd onder haar verwondingen leed.

Maar toen hij haar eindelijk terugzag, herkende hij haar nog nauwelijks. De dame was niet alleen opgegroeid tot een prachtige vrouw, maar studeerde ook voor verpleegster.

DEEL deze geweldige reünie met je vrienden op Facebook!


Bron: KLTV

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.