Artsen wilden de stekker uit de verzorging van de peuter trekken. Maar de familie bidt en God antwoordt hen

Tijdens de laatste week van oktober toen iedereens aandacht gevestigd was op de presidentsverkiezingen in Amerika, werd een wonderbaarlijk verhaal over het hoofd gezien – tot nu. Een peuter vocht tegen longkanker en toen de dokters de beademingsmachine wilden uitzetten, stond de kleine jongen op uit de doden en maakte een miraculeus herstel door.

jongen

Afbeelding: AWM.com

De 3-jarige Dylan Askin en zijn ouders zijn dolblij dat de jongen tijdens de feestdagen gewoon thuis zal zijn.

Toen zijn organen het lieten afweten, namen de ouders alvast afscheid van het bewusteloze kind. Dit was amper een maand nadat de diagnose van pulmonaire Langerhans cel histiocytosis werd gesteld – een zeldzame vorm van kanker waarbij er cystes op de longen gevormd worden.

Dokters, verpleegsters en zelfs zijn ouders dachten dat hij hersendood was. In die veronderstelling begonnen de artsen de machines uit te schakelen. Maar op dat eigenste ogenblik zagen de ouders van Dylan hem in bed bewegen, wat bewees dat zijn hersenfuncties het nog steeds deden.

Ze hielden de dokters tegen en uiteindelijk ontwaakte Dylan. Nu is hij volledig hersteld en geniet hij thuis terug van een min of meer normaal leven, met die uitzondering dat zijn ouders hem nu alleen nog maar als een mirakel kunnen bekijken.

Zijn ouders Kerry, 29, en Mike, 36, en broers Bryce, 6, en Logan, 4 maanden, zijn dolblij dat ze Dylan terug bij hen hebben. Ze wonen in Shelton Lock, South Derbys, VK.

Kerry, die in de kunstsector werkzaam is, zei:

“Toen zijn organen het lieten afweten, werd ons de vraag gesteld om de beademingsmachines uit te schakelen. Mike en ik dachten aan zijn broers. We dachten dat we egoïstisch zouden zijn als we valse hoop bleven koesteren terwijl hij maar verder bleef lijden. Het was zo’n harde beslissing, maar volgens de artsen was het het enige wat we konden doen. We doopten hem en namen zaterdag om 8 u ’s avonds afscheid. Maar op dat moment begon hij plotseling te woelen in zijn bed. We dachten dat hij hersendood was door een gebrek aan zuurstof, dus kon hij helemaal niet bewegen. Toen kwam een dokter binnen gelopen en de bloedtesten wezen uit dat zijn organen helemaal intact waren. We wilden niet te hoopvol zijn, maar tijdens het weekend werd hij alsmaar sterker.

We zeiden tegen de jongens dat Dylan niet naar huis zou komen, maar toen we uitlegden dat hij toch beter was geworden, zei Bryce ‘Oh, zoals Jezus dan’. Ik zei ‘dat klopt helemaal, hij is opgestaan uit de doden.

Het is echt een mirakel dat hij dit overleefd heeft zonder noemenswaardige blijvende schade.”

Wat vind jij van dit wonderverhaal?

Laat het ons weten in de reacties op Facebook en DEEL deze wonderbaarlijke genezing met je vrienden!

Bron: AWM.com

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.