Artsen sturen de vrouw naar huis. Pas als DIT uit haar schedel groeit stellen ze eindelijk de juiste diagnose!

De 87-jarige Liang Xiuzhen uit Shichuan in het zuidwesten van China, merkte 8 jaar gelden een jeukend moedervlekje op haar hoofd op.

De oude dame behandelt het vlekje met natuurlijke medicijnen en heeft 6 jaar lang geen noemenswaardige klachten. Tot op een dag het noodlot toeslaat!

Afbeelding: YouTube / YOMEDIA

Uit het tot dan toe kleine vlekje begint plotseling een kleine hoor te groeien. De familie is in shock, maar de artsen van het plaatselijke ziekenhuis kunnen niet meteen een diagnose stellen en zo leeft Liang nog twee jaar met de kleine hoorn op haar voorhoofd. In haar dorp raakt ze bekend als de “eenhoorn vrouw.” Tot haar dochter op een dag haar haren wast!

Afbeelding: YouTube / YOMEDIA

Liang’s dochter wast de haren van de 85-jarige en plotseling viel de kleine hoorn er gewoon af. Maar daarna werd de nachtmerrie van de familie nog erger. In plaats van de kleine hoorn begint er nu een reusachtige hoorn uit haar voorhoofd te groeien.

In een periode van zes maanden groeit de hoorn tot 12 centimeter lang en heeft een doorsnede van wel 5 cm. Hoewel de dan 87-jarige bang heeft van het ziekenhuis, gaat ze toch naar een dokter. Eindelijk kon een diagnose gesteld worden!

Het is een huidhoorn die de oude dame zo kwelde. Het bestaat hoofdzakelijk uit keratine, dezelfde stof waaruit onze vingernagels zijn samengesteld. Het kan gaan om een goedaardig of kwaadaardig gezwel.

Afbeelding: YouTube / YOMEDIA

Hoewel de hoorn de oude dame pijn bezorgt, soms bloedt en voor slaapproblemen zorgt, besluit de familie om haar niet te laten opereren. De angst dat er iets verkeerd zou kunnen lopen is te groot. “Mijn moeder is oud en de hoorn bevindt zich op haar hoofd. Een lastige plaats. Ik voel me niet goed bij de gedachte om haar daar te laten opereren”, zegt Chaojun, de zoon van Liang.

Afbeelding: YouTube / YOMEDIA

Deze extreme uitbraak van deze zeldzame aandoening is beangstigend. De familie van Liang komt naar buiten met het verhaal om andere mensen te waarschuwen opdat de diagnose in gelijkaardige gevallen vroeger gesteld zou kunnen worden.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden op Facebook!

Bron: News.com en YouTube

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.