De arts biedt de vrouw aan om haar gratis te opereren. Maar als ze op de operatietafel ligt, moet hij iets doen, waardoor ze enorm angstig wordt

Waarschuwing: Dit artikel bevat foto’s die op sommige lezers schokkend zouden kunnen overkomen.

De Amerikaanse Nancy en haar echtgenoot zijn erg gelukkig met elkaar. Het enige wat hun geluk een beetje tempert zijn gezondheidsproblemen: hij lijdt aan overgewicht en zou dringend moeten afvallen om zijn gezondheid niet verder nodeloos op het spel te zetten.

Nadat hij verschillende methodes had uitgeprobeerd om af te vallen, besluit hij na rijp beraad om een maagverkleining te laten uitvoeren. Hij droomt van een beter en meer kwalitatief leven en maakt alvast plannen om met Nancy aan een gezonder leven te beginnen.

Maar het zou niet lopen zoals hij gewild had. Tijdens de operatie merken de chirurgen een prop in zijn bloedvaten op. Deze zou een longembolie kunnen veroorzaken en dus levensbedreigend kunnen worden. Ze doen alles voor hem, maar zijn toestand wordt snel erger en hij krijgt een septische shock. Op amper een week tijd verslechtert zijn toestand zienderogen en Nancy moet lijdzaam toezien hoe haar echtgenoot overlijdt.

Zonder hem verliest Nancy alle grip op het leven. Ze begint dwangmatig te eten en komt in korte tijd 28 kg bij.

Maar na enige tijd komt toch het besef: als haar man haar zou zo zien, zou zijn hart breken. Ze besluit dat het zo niet langer kan.

Deze gedachte geeft haar de kracht om haar leven radicaal te veranderen. Ze stelt zich een gezond dieet op en begint te sporten. De weg is lang en hard, maar langzaam maar zeker verliest ze de kilootjes die er sinds het overlijden van haar man waren aangevlogen.

Maar nu zag ze zich geconfronteerd met een nieuw probleem: door het snelle gewichtsverlies had ze last van overtollige huid. Daardoor kon ze geen normale kledij meer dragen en kreeg haar zelfbewustzijn een knauw. Bovendien begonnen er zich pijnlijke infecties te vormen tussen haar huidplooien.

Nancy besluit om plastische chirurgie door te voeren. Ze consulteert Dr. Anthony Youn. Hij biedt Nancy aan om haar gratis te laten opereren. Nancy had erg veel angst voor deze ingreep want ze vreesde hetzelfde lot als haar echtgenoot te moeten ondergaan.

Ze overwint haar angst en tijdens een urenlange operatie wordt niet minder dan acht kg overtollige huid verwijderd.

Als Nancy ontwaakt en het resultaat ziet, barst ze in tranen uit. Ze heeft haar lichaam terug. Na al haar leed en inspanningen kan ze haar leven eindelijk terug hernemen.

We kunnen de kracht en de moed van deze vrouw alleen maar bewonderen. Hopelijk vindt Nancy eindelijk terug vrede en rust in haar leven.

DEEL dit aangrijpende verhaal met je vrienden!

Bron en foto’s: LittleThings en YouTube

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.