Als de tieners tegen de bioscoopstoel van de arme vrouw trappen, vermoedt ze niet, dat ze haar daardoor een reis naar New York cadeau doen

We weten allemaal hoe vervelend het is als er iemand in de bioscoop zijn of haar mond niet kan houden. Maar in dit verhaal nam dit onbeleefd gedrag wel een heel verrassende wending. Rebecca Boyd uit Adger in Alabama, VS, wilde haar dochter Ashley voor de laatste keer mee uitnemen naar de bioscoop. Haar echtgenoot had zijn baan verloren en zij had gezondheidsproblemen. De toekomst zag er niet veelbelovend uit voor Rebecca.

Het bezoekje aan de bioscoop had iets speciaal moeten worden. Maar toen de film nauwelijks begonnen was, werd het duidelijk dat de personen achter hen problemen wilden veroorzaken: twee meisjes lachten en praatten zo luid dat het bijna onmogelijk was om de film nog te volgen. Rebecca draaide zich om en zei: “Hey, jullie twee daar, een beetje stiller graag. We hebben precies hetzelfde als jullie betaald om van de film te kunnen genieten.” Maar ze zwegen niet en legden hun voeten op de stoelen voor zich om nog meer te storen.


Bij het buitengaan hield de moeder de twee onbeleefde meisjes staande en legde ze uit hoe belangrijk dit bezoek aan de bioscoop voor haar was en dat zij deze speciale dag compleet geruïneerd hadden. Daar had het verhaal eenvoudig kunnen ophouden, ware het niet dat de moeder van deze twee dames lucht kreeg van hun gedrag en iets heel bijzonder in gedachten had. De moeder van de onbeschofte meisjes schreef op Facebook:

“Ik weet dat het een beetje een schot in het duister is, maar ik ben op zoek naar de moeder die deze avond om 19 u naar de bioscoop ging met haar dochter om de film Assepoester te zien. Mijn dochter en stiefdochter waren daar ook en ze gedroegen deze onbeschoft en respectloos tijdens de film. De vrouw die ik zoek, vroeg hen om zich te gedragen maar dat werd al even respectloos beantwoord. Na de film vertelde deze vrouw aan mijn dochters dat haar man zijn werk was verloren en dat het wellicht de laatste keer voor lang zou zijn dat ze nog eens naar de bioscoop zou kunnen gaan. En mijn dochters hebben deze speciale aangelegenheid totaal verknald. Dus als jij die vrouw bent, contacteer me dan alsjeblieft. Ik beloof dat de meisjes goed gestraft zullen worden voor hun gedrag. Dit is totaal respectloos en arrogant en ik wil dat ze zich verontschuldigen. Mijn echtgenoot en ik hebben bevolen dat ze vandaag een brief met excuses zouden schrijven en dat je volgende week gewoon op onze kosten naar de bioscoop kunt gaan. Hun zakgeld is meer dan genoeg om alle kosten te dekken. Ik verontschuldig me alvast namens hen voor dit gedrag.”

Dit bericht werd honderden keren gedeeld totdat ook Rebecca Boyd het onder ogen kreeg. Uiteraard aanvaardde Rebecca de excuses. “Ik ben erg ontroerd door de manier waarop Keysha gereageerd heeft op het gedrag van haar dochters. Dat zie je tegenwoordig niet vaak meer. De meisjes op zich zijn niet slecht – wellicht hadden ze gewoon een slechte dag.”

Maar Rebecca Boyd onderschatte de kracht van de sociale media, want door de aandacht die het bericht kreeg, werd haar man een nieuwe baan aangeboden. “Ik ben echt onder de indruk van de overweldigende steun. Mijn man, mijn dochter en ik zullen dit nooit vergeten.”

Naar aanleiding van het nieuws kregen ze zelfs een reisje naar New York cadeau. Daar namen de twee families deel aan een televisieshow.

Dit verhaal toont aan dat je de hoop nooit mag opgeven. Wanneer alles lijkt tegen te zitten, volgt er soms toch nog een happy end … net zoals in de film!

DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden op Facebook!

Bron en afbeeldingen: Daily Mail UK en Facebook

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.