83-jarige overgrootmoeder helpt een jonge man bij het vinden van werk. Dit is hoe hij haar bedankte

Wat is er toch aan de hand met mensen? Wat voor persoon denkt er nu ’s ochtends: “Vandaag gaan we eens inbreken bij iemand, een bejaarde 83-jarige vrouw tot moes slaan en haar vervolgens levend in brand steken”. Oh ja, en we nemen wat vrienden mee om ons te helpen! Dat is precies wat dit groepje tuig deed. Ze waren met vijf tegen een arme weerloze oude dame. Vermoed wordt dat ze Dorothy Dow kenden omdat een van hen enkele weken eerder haar familie had geholpen bij de oogst van blauwe bessen.

Het tuig brak binnen en sloeg Dorothy tot ze halfdood was en ze staken haar vervolgens in brand. Ze had gebroken botten, gebroken vingers en zag letterlijk bont en blauw! Ondanks haar verwondingen vond ze toch nog de kracht om de hulpdiensten te bellen en kon ze het vuur blussen met een fles water die op het aanrecht stond.

Ze werd overgebracht naar het ziekenhuis en in een kunstmatige coma gehouden om haar geen pijn te laten lijden. Een week na het voorval, begin augustus, was Dow nog in het ziekenhuis, maar konden de daders gevat worden.

Helaas is de oude dame ondertussen overleden.

Deze monsters zijn niet meer dan het slijk der aarde en we hopen dan ook dat hen een zeer strenge bestraffing wacht.

DEEL dit nieuwsbericht met je vrienden op Facebook!

Bron en afbeeldingen: www.relayhero.com

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.