7-jarige komt in actie, als hij ziet dat peuter met zijn gezicht neerwaarts in het zwembad drijft.

Alle ouders weten dat het extreem belangrijk is om je kinderen te allen tijde in de gaten te houden, maar dat belet niet dat er nog altijd ongelukken kunnen gebeuren. Zelfs de meest waakzame ouders hebben het al zien gebeuren. Van zodra je je rug een minuut draait, kan het onheil toeslaan.

peuter

Dat is precies wat er gebeurde bij de ouders van een tweejarige die geen idee hadden dat hun kind was weggeglipt. De peuter was er op een of andere manier in geslaagd om door het hek van het gemeenschappelijk zwembad te glippen.

Hij viel in het water en kon nog niet zwemmen, waardoor hij hulpeloos spartelde om toch maar boven te blijven. De zevenjarige Cesar wandelde toevallig voorbij het zwembad toen hij onderweg was naar het huis van zijn neefje om videospelletjes te spelen. Hij hoorde het gespartel en zag de peuter met zijn gezicht naar beneden in het zwembad liggen. De kleine jongen aarzelde geen seconde en schoot ter hulp.

Cesar is nu de reden waarom de ouders van de peuter opgelucht kunnen ademhalen. De kleine jongen kon een volwassene aanklampen die de hulpdiensten contacteerde. Verwacht wordt dat de peuter helemaal zal herstellen.

Hoedje af voor deze kleine held!

DEEL deze spectaculaire redding met je vrienden op Facebook!

[sociallocker id=”17492″]
https://youtu.be/M_679OkUpkk
[/sociallocker]

Het laatste viral nieuws direct in je inbox

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.