Na 50 gelukkige huwelijksjaren sterft het koppel terwijl ze elkaars hand vasthouden. Net als in de film ‘The Notebook’

Dennis, 85, en Audrey Fleetwood, 77, hebben volgens hun zoon nauwelijks tijd apart doorgebracht. Dit bleek zelfs het geval tot hun laatste uren toen het ziekenhuispersoneel besloot om hun bedden bij elkaar te schuiven. Het koppel was gedurende 54 jaar huwelijk aan elkaars zijde gebleven.

Hun zoon Paul zei: “Ze duwden het bed van mama in de kamer van papa en deden de zijkanten naar beneden zodat ze naast elkaar zouden kunnen liggen. Ze legden een kussen tussen hen zodat ze comfortabel handjes zouden kunnen vasthouden.”

Audrey Fleetwood lag al enkele maanden in het ziekenhuis voor verschillende complicaties en een infectie ten gevolge van een galsteenoperatie. De grootmoeder van vijf leed ook aan een milde vorm van dementie.

koppel1

Afbeelding: SWNS

Dennis werd in hetzelfde ziekenhuis opgenomen op 17 november 2016 voor een geval van ademhalingsapneu. Toen de verpleegsters beseften dat hun toestand verslechterde, namen ze de beslissing om het bed van Audrey bij hem binnen te rijden.

koppel2

Afbeelding: SWNS

Dennis overleed een dag nadien terwijl hij de hand van zijn echtgenote vasthield.

koppel3

Afbeelding: SWNS

Zoon Paul zei: “We zeiden dat hij mama’s hand vasthield en dat het oké was. Van zodra we dat zeiden, gaf hij de strijd op en was hij erg vredig.”

koppel4

Afbeelding: SWNS

Twee dagen later overleed ook Audrey: “En nadat papa overleed, gleed ze gewoon weg – ik troost me met de gedachte dat ze samen gingen”, zegt Paul.

koppel5

Afbeelding: SWNS

Dennis had altijd tegen Paul gezegd dat hij niet zonder Audrey wilde leven en zo is het uiteindelijk ook gegaan.

koppel6

Afbeelding: SWNS

DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden!

Bron: SWNS

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.