4 schoolmeisjes graven een ondiep graf voor een 14-jarige liefdesrivaal, voordat ze haar martelen

In Brazilië werden vier schoolmeisjes gearresteerd nadat ze een jeugdige liefdesrivale hadden gefolterd en de gruwelijke taferelen met hun mobiele telefoons hadden gefilmd. De tieners, allen tussen 13 tot 16 jaar, sleepten hun 14-jarige slachtoffer in een ondiep graf nadat ze haar herhaaldelijk hadden geslagen met een houten stok en haar met een machete bewerkt hadden.

graf1

Het gewonde meisje slaagde erin te ontsnappen en kon hulp zoeken bij enkele buurtbewoners. De onderzoekers zijn er ondertussen van overtuigd dat ze het meisje wilden doden. De politie trof de ziekelijke beelden aan op een mobiele telefoon van een van de vier daders.

graf2

Het meisje getuigt: “Ze lokten me langs het huis en toen ik aankwam, begonnen ze me te slagen. Ze bonden me vast en toonden me waar ik begraven zou worden. Ze staken me en gooiden me in de put. Ik dacht echt dat ik daar zou sterven.”

graf3

Politiewoordvoerder Renata Vieira zegt dat ze het meisje naar het huis hadden gelokt onder het voorwendsel dat er een verjaardagsfeestje zou plaatsvinden. Hij zei: “Wellicht is het motief jaloezie. De meisjes gingen allemaal naar dezelfde school en met een van hen was het slachtoffer al tien jaar bevriend.”

Een van de verdachten gaf ondertussen toe dat het de bedoeling was om haar te vermoorden en dat ze het betreurde dat ze kon ontsnappen. Hun plan was niet gelukt omdat ze “nonchalant” waren geweest.

In afwachting van het onderzoek blijven de tieners voorlopig aangehouden. Ondertussen wordt er op de sociale media vol afschuw gereageerd op de feiten en ontvingen de daders zelfs doodsbedreigingen.

DEEL dit opmerkelijke bericht op Facebook!

    Bron: YouTube en Daily Mail UK

    Het laatste viral nieuws direct in je inbox

    Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.