36-jarige streamt live zijn eigen fatale beschieting door de politie

Een man uit Louisiana livestreamde zijn eigen dood toen hij door een politieagent werd neergeschoten. Dat gebeurde afgelopen donderdag tijdens een verkeerscontrole terwijl zijn verloofde hulpeloos toekeek. Rodney James Hess, 36, gedroeg zich hysterisch en had de politieagenten tot twee maal toe proberen aan te rijden, voor hij rond 14u15 werd gedood. In de op Facebook gestreamde video is te horen hoe hij de politieagenten eist om “hun oversten” te mogen spreken.

Vervolgens maakt hij een verdachte beweging waarop hij verschillende keren door de voorruit werd beschoten. Hess had zopas zijn moeder in Memphis bezocht, en we horen hoe hij het uitschreeuwt nadat hij geraakt werd. Zijn telefoon viel op de grond en begon te rinkelen, terwijl we verder nog het geluid van brekend glas hoeren. Hij overleed tijdens de overbrenging naar het ziekenhuis.

De verloofde van Hess, Johnisha Provost, zegt dat zijn vraag om de oversten te spreken een teken was dat hij om hulp vroeg. “Hij was niet op zelfmoordmissie. Hij wilde niemand kwaad berokkenen. Hij vroeg hen om hulp maar ze schoten hem dood.”

Provost zag zijn dood live plaatsvinden.

“Ik was aan het werk en mijn tante belde me op om te zeggen dat Hess problemen had. Hij was op Facebook, ik logde in en zag het gebeuren”, zei ze. De neef van Hess, Donald Hess, zei dat “de overleden man een vader, zoon en harde werker was.” “Rodney had wel wat mentale problemen maar was een gewaardeerd lid van de gemeenschap. Hij moest voor zijn werk vaak reizen – voornamelijk in de bouwsector – en hij deed alles voor zijn kinderen”, zei hij.

Bekijk de video hieronder en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!


Bron en afbeeldingen: Daily Mail UK

Het laatste viral nieuws direct in je inbox

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.