12 Jonge mannen komen het podium op. Wanneer de muziek start… Let goed op de man die in het midden staat!

[mobiel]Bij talentenjachten zijn juryleden vaak sceptisch over mannelijk zanggroepen – en ik snap nog steeds niet waarom. Deze groepen weten het publiek namelijk altijd wel iets onverwachts te geven. Er zit daarnaast ook een groot verschil tussen zogenaamde ‘’boy bands’’ en mannelijke koren. Naar mijn mening is deze groep, genaamd The Kingdom Tenors, een mix van beiden. In de onderstaande video zien we deze groep jonge mannen het podium betreden voor hun auditie bij Britain’s Got Talent. De groep bestaat uit mannen tussen de 21 en 31 jaar en hebben allemaal verschillend dagelijks werk naast hun zanggroep. De een is automonteur, de ander leraar en weer een ander barman.

optreden3

Ondanks hun verschillende werkzaamheden hebben ze één ding gemeen: Deze jongemannen zijn niet alleen knap, ze zijn ook nog eens bijzonder getalenteerd en zijn zich ervan bewust hoe ze iets toe kunnen voegen aan de show. Zoals je ziet waren de juryleden in het begin nogal sceptisch over deze groep mannen.

Het is begrijpelijk dat het lastig is om 12 zingende mannen ‘verkoopbaar’ te maken aan het publiek, maar zodra de groep hun muziekkeuze bekend maakt is het duidelijk dat deze mannen meer bezig zijn met het geven van een uniek optreden dan het worden van popsterren. De groep laat een fantastische versie zijn van Josh Groban’s ‘’You Raise Me Up’’ en is absoluut het kijken en luisteren waard.

Wat vond jij van dit optreden? Als je net zo onder de indruk bent als ik, vergeet dan niet deze video te delen met je vrienden op Facebook!De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.