12 jarige zingt de jury omver – maar kijk nu wie er achter hem tevoorschijn komt.. Geweldig!

Voor elke 12-jarige is het lastig om te zingen voor een strenge jury, televisiecamera’s, en een groot publiek kan alleen maar zenuwslopend zijn.

Maar 12-jarige jongen Ronan Parke toont het totaal tegenovergestelde, toen hij het podium betrad. Hij schokte de jury met zijn kalme manier – en niet te vergeten de verrassing die achter hem opkomt …

Wanneer op het podium staat ziet het eruit als een eenzame jongen op een groot podium. Ondanks dit, weet hij het hoofd koel te houden … en dan opeens begint een heel koor achter hem te zingen.

Omringd door dramatische rook en zachte blauwe lichten, begint de 12-jarige te zingen en zingt het liedje “Because Of You” van Kelly Clarkson.

Ronan’s zelfverzekerde stem gaat rechtstreeks naar het hart. Maar tegen het einde van het lied krijgen de kijkers een reden om nog enthousiaster te zijn.

Met tranen van vreugde langs zijn wangen, kan ik me voorstellen hoeveel emoties Ronan voelt. Hij heeft het ongelooflijk goed uitgevoerd – vergeet dit artikel niet op Facebook te delen als je het hiermee eens bent!De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.