Deze 10 mannen transformeerden hun lijf nadat ze de 50 waren gepasseerd en bewijzen dat leeftijd niets meer is dan een getal

Of we het nu willen of niet: niemand ontsnapt aan het onvermijdelijke verouderingsproces. Maar dat betekent niet dat we aan levenskwaliteit moeten inboeten. Gezond eten, actief blijven en goed voor jezelf zorgen, kan helpen om van je oudere jaren ook je gouden jaren te maken. En als je je goed voelt, zie je er goed uit ook.

Daarom houden we zo van deze oudere mannen die komaf maken met alle stereotypen. Het zijn niet gewoon modellen. Ze staan model voor wat het echt betekent om het beste uit het leven te halen – ongeacht je leeftijd.

Philippe Dumas, 60

Afbeelding: The Hearty Soul

Nadat hij zich op modellenwerk ging toeleggen, is Philippe Dumas best een beroemdheid geworden met talrijke volgers op Reddit en Instagram. Het in Parijs geboren model zei: “Mijn loopbaan als senior model is nog jong, maar het is goed begonnen. Ik koester grote verwachtingen.”

Anthony Varecchia, 53

Afbeelding: The Hearty Soul

Waar komt deze spierbundel vandaag? Anthony Varecchia zal je vertellen dat het een heleboel werk en een gezonde levensstijl vergt om er op je 53 nog zo goed uit te zien. Deze zilverharige vos woont in New York en is eveneens een echte internetsensatie geworden.

Gianluca Vacchi, 50

Afbeelding: The Hearty Soul

Deze man veroverde het internet met enkele zwoele danspasjes op een luxe jacht. Deze zakenman is nog niet meteen van plan om het rustiger aan te gaan doen.

Aiden Brady, 50

Afbeelding: The Hearty Soul

Aiden Brady is niet alleen een model, maar is ondertussen ook uitgegroeid tot een filmster.

Eric Rutherford, 49

Afbeelding: The Hearty Soul

Net zoals goede wijn rijpt Eric met het ouder worden. Deze prachtige kerel is niet alleen een model maar ook een organisator van evenementen.

Alessandro Manfredini, 48

Afbeelding: The Hearty Soul

Met zijn sneeuwwitte look contrasterend met zijn donkere, indringende ogen is het geen wonder dat deze de modellencontracten in een oogwenk boekt. Deze Italiaanse hengst heeft tevens een grote aanhang op Instagram.

Deshun Wang, 80

Afbeelding: The Hearty Soul

Nadat hij deelnam aan de Fashion Week in China ging zijn modellencarrière pas goed van start. Het publiek noemde hem de “heetste opa in China.”

Irvin Randle, 54

Afbeelding: The Hearty Soul

Wie zou kunnen vermoeden dat deze kerel een grootvader is?

Ron Jack Foley, 50

Afbeelding: The Hearty Soul

Deze prachtige mens heeft haar waar elk supermodel jaloers op zou zijn. Ron tilt 50 tinten grijs op een heel ander niveau – kijk maar eens naar zijn baard!

Shan Michael Hefley, 54

Afbeelding: The Hearty Soul

Shan is beslist een absolute legende als het aankomt op zijn ongelofelijke lichaamstransformatie. Hij besloot om gezond te beginnen eten en intensief aan sport te doen.

Soms hebben we gewoon een kleine duwtje nodig om te beseffen dat leeftijd geen excuus hoeft te zijn, en dat tijd geen obstakel hoeft te zijn. Zelfs al is het de eerste keer in je leven dat je beslist om gezond te eten en te sporten, ga er gewoon voor! Het is nooit te laat om de juiste beslissing te nemen!

DEEL deze “oude” modellen met iedereen die je kent!

Bron: The Hearty Soul

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.