10 jaar geleden werd deze Siamese tweeling van elkaar gescheiden. Hoe zien ze er nu uit?

Als je de tweelingzusjes Abby en Isabelle Carlson voor het eerst ziet, zou je niet meteen zeggen dat er iets ongewoon aan hen is. Oké, ze zien er identiek hetzelfde uit, maar voor de rest lijken het compleet normale 10-jarigen.

Abby en Isabelle werden echter als Siamese tweelingen geboren. Het hart van Isabelle zat in de borstkas van Abby en zowat al hun organen zaten verstrengeld in hun twee lichamen. 10 jaar geleden stond het medisch team van de Mayo Clinic voor een gigantische uitdaging: ze zouden de baby’s scheiden.

Afbeelding: YouTube

Op 12 mei 2006 werden de meisjes tijdens een 12 uur durende operatie succesvol van elkaar gescheiden. En nog geen twee weken later mochten ze al naar huis!

Nu, tien jaar later, is de familie Carlson dolblij dat ze het geluk hebben dat ze hun tweeling mogen zien opgroeien. Ze zagen hoe ze leerden stappen, leerden turnen, in en uit kleren groeiden en optimistisch door het leven gingen.

Afbeelding: YouTube

Maar hun band is nog steeds onbreekbaar. Ze hebben nog steeds het instinct om voortdurend naar elkaars hand te grijpen. Tijdens de eerste weken van hun leven waren ze immers genoodzaakt om elkaars handje voortdurend vast te houden.

Dit is meteen ook symbool voor de band die de meisjes altijd zullen delen. Ze zullen opgroeien tot sterke en intelligente vrouwen – maar hun hechte relatie is voor eeuwig. Eentje die alleen zij zullen begrijpen.

DEEL dit inspirerende verhaal met je vrienden!

Bron: YouTube

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.